Niauli kemotip cineol (Melaleuca quinquenervia) eterično ulje BIO 10 mL - Pranarôm

NE04-10/30
Izrazito antivirusno i antibakterijsko djelovanje.
52,50 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Kupnja u dućanu
Eterično ulje niaulia posjeduje izrazito antivirusno, antibakterijsko i protugljivično djelovanje. Uz to je i hipotenziv i ekspektorans.

Koristi se kod svih vrsta infektivnih bolesti kao što su: dišne infekcije, upale srednjeg uha, infekcije herpes virusima, HPV-om, HIV-om; virusni hepatitisi.

Prevenira oštećenja kože kod terapije zračenjem. U tu svrhu radi se 20%-tna mješavina niaulija u brzoupojnom ulju koja se nanosi prije svakog zračenja na mjesto koje će biti ozračeno.

Jedan je od najvažnijih antialergena među eteričnim uljima (zanimljivo, pelud nialija je jedan od najjačih alergena!).

Čest sastojak pripravaka za tretiranje proširenih i upaljenih vena, hemeroida i popucalih kapilara, kao i celulita, gdje se koristi umjesto ružarina kt. cineol.

Botanički naziv: Melaleuca quinquenervia

Način uzgoja: biološki

Zemlja porijekla: Madagaskar

Način dobivanja: destilacija vodenom parom listova

Aktivne tvari: 1,8-cineol, alfa-pinen, limonen, alfa-terpineol, viridiflorol, nerolidol, globulol

Djelovanje: izrazito antivirusno; antibakterijski i protugljivično; hipotenziv, ekspektorans.

Indikacije: sve vrste infektivnih bolesti: dišne infekcije, upale srednjeg uha, infekcije herpes virusima, HPV-om, HIV-om; virusni hepatitisi; korisno u tretmanu akni, posjekotina, ogrebotina, ožiljaka i strija, psorijaze, opekotina, prevenira oštećenja kože kod terapije zračenjem.

Povezano:

Prehlada i gripa - kako se zaštititi i učinkovito ih svladati

Aromaterapija za dišne tegobe

Prehlade, viroze, gripa

HUMANI PAPILLOMA VIRUS - HPV

AROMATERAPIJA KAO ODGOVOR NA VAGINALNE INFEKCIJE

Proširene vene, popucale kapilare, hemeroidi 

Brand:
Pranarôm
Primjena:
 • Celulit
 • Cirkulacija
 • Ekspektorans
 • Hemoroidi
 • HPV
 • Otitis (upala uha)
 • Popucale kapilare
 • Proširene kapilare
 • Proširene vene
 • Virusne infekcije dišnog sustava
Status na tržištu:
 • dodatak prehrani (ostatak EU), sirovina (RH)

Nema podataka

Napiši recenziju

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Kupnja u dućanu
Proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbe primamo i telefonski na broj 01/5576-044, radnim danom 09:00-16:30.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn.

Slični proizvodi

2270-10
45,00 kn (PDV uključen)

Jedno od najjačih antivirusnih eteričnih ulja. Može se koristiti inhalacijski, dermalno, oralno.

Na stanju
+