[TRAJNO NEDOSTUPNO] Jagoda, sjemenke (Fragaria ananassa) CO2 biljno ulje 10 mL

SV01-10
Svakodnevna njega svih tipova kože.
63,90 kn
(PDV uključen)
Nema na stanju

Terra Organica d.o.o. će dodati Vašu e-mail adresu na posebnu mailing listu za obavijest o raspoloživosti ovog proizvoda. Kada proizvod bude ponovno na stanju, dobit ćete automatsku e-mail obavijest o tome, nakog čega će Vaša e-mail adresa biti izbrisana s te mailing liste.

Podatak o Vašoj e-mail adresi je vidljiv administratorima naše internet trgovine u periodu od prijave na listu do automatske obavijesti o raspoloživosti. Ukoliko želite da se Vaši osobni podaci izbrišu (e-mail adresa), molimo pošaljite e-mail na shop@terra-organica.hr.

Više o našoj politici zaštite privatnosti možete pronaći OVDJE.

Dodaj u listu želja Dodaj u usporednu listu
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Dostupnost u dućanu

Ulje sjemenki jagode - SUMMER VITA Strawberry Seed Oil

Botanički naziv: Fragaria ananassa
Način dobivanja: CO2 ekstrakcija
Proizvođač: Aromtech
Pakira: uvoznik/prodavatelj

TEHNIČKI PODACI
Naziv pripravka: SUMMER VITA Strawberry Seed Oil
Sirovina: Fragaria ananassa – Sjemenke jagode
INCI name: Fragaria ananassa (Strawberry) Seed Oil
Tehnologija: Superkritična CO2 ekstrakcija

Za osobe koje žive u sjevernim krajevima, ljeto je obilježeno pojavom svježih, intenzivno crvenih jagoda! Toplo ljeto sa sunčanim danima najbitnije je za uspijevanje najkvalitetnijih jagoda. Ista se energija kanalizira u mnoštvo važnih nutrijenata koji se pohranjuju u plodove i sjemenke jagode. SUMMER VITA je visokokvalitetno ulje sjemenki jagoda koje sadrži nutritivno bogate masne kiseline- linolensku, alfa linolensku i oleinsku kiselinu, kao i mnoge antioksidanse ukoncentrirane u sjemenkama. SUMMER VITA je ekstrakt savršen za sve tipove umorne kože bez prirodnog sjaja, kao i za hranjivu njegu za svaki dan.

Bez zaostataka otapala.
Bez anorganskih soli.
Bez teških metala.
Aseptička ekstrakcijska metoda.

* ENERGIJA LJETA U EKSTRAKTU ZA SVAKI TIP KOŽE
* BOGAT NUTRITIVNIM MASNIM KISELINAMA
* ZA HRANJIVU I ENERGIZIRAJUĆU NJEGU KOŽE
* NJEŽNA I AKTIVNA ANTI-AGING NJEGA

Topljivost: bilj.ulja, sintetski trigliceridi
Fizikalni oblik: tekući ekstrakt
Preporučena koncentracija: 0.5-2.5%

Brand:
Fagron (ex Kemig)
Pakiranje:
10 mL
Primjena:
 • Njega kože nakon sunčanja
 • Preparati za sunčanje
Tip kože:
 • bore
 • dehidrirana
 • mješovita
 • normalna
 • osjetljiva
 • suha
 • zrela
Status na tržištu:
 • kozmetička sirovina

Nema podataka

Molimo kliknite na Prijava kako biste napisali osvrt.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod. Sva eterična ulja potrebno je razrijediti prije nanošenja na kožu.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Podaci o proizvodima na web shopu (uključujući fotografije) informativnog su karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

 

Gdje kupiti?
Osim putem internet trgovine, proizvode je moguće kupiti u našem dućanu u Zagrebu, u Bauerovoj 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom 09:00-14:00. Raspoloživost u dućanu je jednaka raspoloživosti na webu.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti uplatom na račun, kartično ili pouzećem (uz naknadu od 15 kn). Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn (naknada za plaćanje pouzećem iznosi 15,00 kn). Isporuka najčešće unutar 1-3 radna dana. Dostavljamo samo unutar Hrvatske.