NAJ brendovi NAJ brendovi

Urtekram [TRAJNO NEDOSTUPNO]

Tijekom 30 godina rada tvrtka Urtekram razvila je cijeli niz jedinstvenih visokokvalitetnih prirodnih proizvoda za osobnu higijenu kao što su prirodni šamponi, dezodoransi, sredstva za čišćenje te ostali proizvodi za njegu tijela. Tvornica se nalazi u najljepšim, netaknutim dijelovima sjeverne Danske i ima certifikat ekološke proizvodnje. Uz pomoć napredne biotehnologije kontinuirano radi na unapređivanju proizvoda zadovoljavajući zahtjeve klijenata, ali i okoliša. Urtekram je prva tvrtka u svijetu koja je svoje proizvode za osobnu njegu registrirala pri organizaciji The Max Havelaar/Fair Trade, koja jamči da su proizvodi označeni njezinim znakom proizvedeni prema načelima poštenog poslovanja.

Posebnosti Urtekram proizvoda:
• certifikat ekološke proizvodnje Ecocert
• 100% prirodni proizvodi na biljnoj bazi
• ne sadrže parabene i druge sintetičke konzervanse, umjetne boje, naftne derivate ili alkohol
• nisu testirani na životinjama

Ekološki certifikat Ecocert jamstvo je poštivanja najstrožih međunarodnih kriterija ekološke proizvodnje sredstava za njegu tijela i čišćenje. Proizvodi ne sadržavaju kemikalije niti druge štetne sastojke.

Koža upija sve što se na nju nanese pa zato smatramo da ju treba nahraniti čistim, prirodnim proizvodima. Koristite li Urtekramove proizvode možete biti sigurni da se vaši hormoni neće poremetiti zbog parabena, naftnih derivata, alkohola niti umjetnih parfema jer njih u ovim proizvodima – nema. Uz to, i okoliš će ostati čist.

Urtekram ne želi svoje proizvode testirati na životinjama. Poštivanje životinja za tu je tvrtku vrlo važno pitanje jer takva testiranja smatraju nedopustivima. Stoga surađuju i pomažu Europskoj koaliciji za zabranu eksperimenata na životinjama. Urtekramovi su proizvodi prirodni i testirani na ljudima volonterima.

NEMAMO U PONUDI VEĆ DUŽE VRIJEME I NEĆEMO VIŠE IMATI :)

U ovoj kategoriji nema proizvoda.

Slični proizvodi

prirodno organsko mineralno rumenilo u kamenu
Ušteda 30%
189,90 kn 132,93 kn