Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Kozmetika za bebe i djecu [TRAJNO NEDOSTUPNO]

 

Cattier Bébé & Cattier Kids - prirodna kozmetika za bebe i djecu

cattier bebe kozmetika gdje kupiti cijena

Nakon rođenja, bebina koža je nedovoljno zaštićena i izložena mnogim štetnim vanjskim čimbenicima, protiv kojih se ne može samostalno „boriti". Epidermis je vrlo tanak i propustan, stoga potencijalno štetne supstancije mogu vrlo lako prodrijeti u kožu bebe, dok je dermis još nepotpuno izgrađen, uz nedostatak kolagenskih i elastinskih vlakana i čak je 4 puta tanji od prosječnog odraslog dermisa. Zbog svega navedenoga, koža beba i male djece je iznimno osjetljiva, te zahtijeva posebnu pažnju i od strane farmaceutskih stručnjaka. Vrlo je bitno osigurati da najmlađi dobiju maksimalnu njegu, maksimalnu zaštitu ali i prikladan savjet zdravstvenog stručnjaka, obzirom da sve je više osoba orijentirano na farmaceutske preparate i vjeruju njihovom kompetentnom savjetu.

Francuski Laboratoire Cattier za najmlađe je kreirao kompletnu liniju Bébé - organsku kozmetiku za bebe, za njegu osjetljive kože, namijenjene za svakodnevno povezivanje majke i bebe, kroz kupke, mijenjanje pelena, čišćenje, njegu i zaštitu kože. Svi preparati su formulirani uz korištenje prirodnih i iznimno blagih sastojaka, te su specifično namijenjeni da udovolje svim zahtjevima koje bebina vrlo nježna i osjetjiva koža podrazumijeva.

Okosnica Bébé linije je ulje slatkog badema, između ostalog bogato proteinima i vitaminima, pogotovo B kompleksa. Farmaceutska struka ga već stoljećima prepoznaje zbog iznimnih svojstava njege, umirivanja i omekšavanja kože.

Cattier Bébé linija obuhvaća preparate koji 100% zadovoljavaju potrebe roditelja i djece za neškodljivog njegom - sadrže potpuno prirodne sastojke, većim dijelom iz organskog uzgoja, ne sadrži GMO, bez sastojaka je koji su porijeklom iz petrokemijske industrije (parafini, silikoni), ne sadrži glikolne etere, bez aluminijevih je soli, nema sintetskih parfema i umjetnih bojila, bez konzervansa je: parabena i fenoksietanola, te ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.

Slični proizvodi