Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

Cattier [TRAJNO NEDOSTUPNO]

Laboratorie Cattier - BIO kozmetika

cattier bio kozmetika gdje kupiti  

Laboratories Cattier osnovao je 1968.g. Pierre Cattier. Bio je veliki zagovornik alternativne medicine te je počeo proučavati i razvijati proizvode na bazi gline, za medicinsku i kozmetičku upotrebu.

Kada je 1987.g. Daniel Aressy, farmaceut-kozmetolog, preuzeo Cattier Laboratories nastavio je slijediti Cattierovu filozofiju uz naglasak na proizvode sa sastojcima prirodnog podrijetla. Od samog početka, ''know-how'' i stručna ekspertiza kombinirani su sa kozmetičkim svojstvima. Poštujući prirodni okoliš, Cattier laboratorij je stvorio linije proizvoda za njegu i higijenu koji su nježni, ugodni, prirodni i efikasni. Proizvodi ne sadrže parabene, fenoksietanol, sintetičke boje ni mirise.

Koristeći organsku kozmetiku možemo biti sigurni da su sastojci prirodni i bogati vitaminima, mineralima i esencijalnim masnim kiselinama. Na taj način izbjegavamo potencijalno štetno djelovanje na kožu (alergije, iritacije), pogotovo u dugoročnom smislu. Organski sastojci proizvedeni su posebnim tehnikama koje isključuju upotrebu pesticida, umjetnih gnojiva ili GMO. Kako bi u potpunosti štitili prirodu i njene neobnovljive resurse, svi nerazgradivi sastojci su zabranjeni kao i testiranje na životinjama.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.