Prirodna kozmetika Prirodna kozmetika

MÁDARA [TRAJNO NEDOSTUPNO]

MÁDARA kozmetika dolazi iz Latvije – jedne od tri Baltičke zemlje kraj Baltičkog mora. Njihove su se biljke prilagodile preživljavanju u oštrim sjevernim uvjetima i upijaju sunce kad god se pojavi. Za vrijeme kratkih sjevernih ljeta biljke usmjeravaju svu svoju energiju na kratak period cvata. Na taj način akumuliraju jedinstvenu količinu aktivnih sastojaka. Zbog toga je MÁDARA kozmetika posebno moćna i učinkovita, jer su sadrži ekstrakte baltičkog bilja kao osnovu. To je i razlog što MÁDARA može stvoriti kozmetiku kojoj nema ravne.

UPDATE 2017:

Početkom 2017. došlo je do promjene distributera MÁDARA kozmetike za Hrvatsku. Novi distributer, osim što nas je obavijestio da je sada on distributer, još uvijek nam nije ponudio nikakve uvjete suradnje, stoga ne znamo da li ćemo više imati navedeni brend u prodaji. 

Kada se uzmu u obzir svi razlozi zbog kojih su nas (bezobrazno?) kontaktirali iz tvrtke koja je novi distributer, a ni jedan od njih nije suradnja, čisto sumnjamo da ćemo MÁDARA kozmetiku više imati u ponudi.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.

Slični proizvodi

189,90 kn
Očekivani dolazak 14.07.2020