NAJ brendovi NAJ brendovi

Logona [TRAJNO NEDOSTUPNO]

logona kozmetika gdje kupiti

 

 

 

Logona je prirodna organska kozmetika koja ispunjava visoke standarde kvalitete propisane ekološkim certifikatima BDIH i NaTrue. U 30 godina postojanja ta se njemačka kompanija razvila od skupine entuzijasta zaljubljenih u prirodu do tvrtke s 270 zaposlenih koja je svoja nastojanja usmjerila stvaranju kvalitetnih prirodnih proizvoda za njegu kože. Danas Logonina paleta sadrži više od 200 prirodnih proizvoda temeljenih na dokazanom djelovanju ljekovitih biljnih sastojaka. Od svojih početaka Logona je postavila visoke standarde: u izradi proizvoda bira samo sastojke vrhunske kvalitete među kojima su biljna ulja, ekstrakti i esencijalna ulja dobivena iz bilja uzgojenog na ekološki način ili prikupljenog u netaknutoj prirodi. Ta se praksa temelji na dugoj tradiciji njemačkog travarstva iz kojega su potekle mnoge kvalitetne marke prirodne kozmetike. No u Logoni oduvijek smatraju da je konkurencija poticaj da njihovi proizvodi budu još kvalitetniji, a potiče i inovacije.

A inovacija u proteklih 30 godina nije nedostajalo. Brojne učinkovite formule izašle iz Logoninih laboratorija nastale su kombinacijom više od 40 biljnih ekstrakata provjerenog porijekla i djelovanja.

Logona se brine o prirodi. U procesu proizvodnje vodi računa da utjecaj na okoliš bude minimalan te da poštuje i čuva prirodne resurse.

Logona upotrebljava uglavnom prirodne sastojke, sastojke ekstrahirane iz prirodnih tvari i one koji su identični prirodnima. Izbjegava sve sumnjive kemijske tvari koje se inače mogu pronaći u kozmetici. Iako nosi certifikate organskog i prirodnog, kvalitetu jamči i redovitim kontrolama državnih tijela, što propisuje njemački zakon. Primjerice, u SAD-u jednom certificirani prirodni proizvodi više ne prolaze test-kontrole, dok su u Njemačkoj inspekcije dio proizvodnog procesa i redovito se nasumce testiraju uzorci kako bi se utvrdilo odgovaraju li proizvodi i dalje propisanim standardima za visokokvalitetnu organsku kozmetiku.

Logona dobiva vrhunske ocjene već desetljećima, a to potvrđuje i Oko-test, ugledni njemački časopis koji analizira vodeće prirodne i ekološke marke.

NEMAMO U PONUDI VEĆ DUŽE VRIJEME I NEĆEMO VIŠE IMATI :)

U ovoj kategoriji nema proizvoda.