Lively Fresh

Lively Fresh čajevi dolaze iz cijelog svijeta, s renomiranih plantaža Japana, Kine, Indije i Šri Lanke, gdje se o biljnim vrstama brine na tradicionalan način, uz sve zahtjeve osiguranja kvalitete. A kad je riječ o kvaliteti, nema kompromisa - nositelji su ISO certifikata koji potvrđuje opsežan sustav upravljanja kvalitetom, što se odnosi na sva područja koja imaju utjecaj na sigurnost i kakvoću proizvoda.

Kao dio mreže Ethical Tea Partnership (ETP), koja predstavlja nekomercijalni savez međunarodnih tvrtki za čaj, Lively Fresh čajevi podržavaju viziju uspješnog sektora globalnog čaja koji je društveno pravedan i ekološki održiv. Iza čajeva stoji garancija kako su uzgajivači čaja pošteno plaćeni za svoje proizvode - plaća se adekvatna cijena za kvalitetu jer se poštuje mukotrpan rad plantažera koji mora prehraniti svoju obitelj. Time su osigurani svi potrebni uvjeti za uzgoj i proizvodnju vrhunskog čaja.

Dio ponude Lively Fresh čajeva organskog je podrijetla, čemu u prilog govore i odgovarajući certifikati, što znači da čajevi nisu tretirani pesticidima koji štete okolišu i zdravlju. Riječ je o najvišoj kvaliteti nabave i proizvodnje čajeva koji potječu sa svih strana svijeta, vrhunskih sirovina i pažljivo biranih sastojaka.

U ovoj kategoriji nema proizvoda.