NAJ brendovi NAJ brendovi

Burt`s Bees [TRAJNO NEDOSTUPNO]

Burt's Bees je američka kozmetička marka koja nudi proizvode za njegu usana, tijela i lica na bazi pčelinjeg voska i svjetski su tržišni lider u svom segmentu.

Sve je započelo u američkoj državi Maine, 1984. godine kada je fotoreporter i pčelar amater Burt Shavitz u auto ukrcao autostoperku Roxanne Quimby, ujedno i suosnivačicu tvrtke Burt’s Bees. Suradnja se rodila kada je Roxanne otkrila potencijal u ostacima Burtovog voska. Počela je izrađivati ukrasne svijeće koje je prodavala u marketima, a tvrtka je u pet godina zaradila više od 1,5 milijuna dolara....

Godine 1991. stvoreni su prvi proizvodi za njegu tijela kada je Roxanne otkrila jednu staru knjigu recepata za proizvode za njegu kože i na bazi voska proizvela slavni balzam za usne.

Od pčelinjih nusproizvoda nastala je i krema za ruke i mnogi fantastični proizvodi za njegu kože, poput kreme za lice, losiona za tijelo, kreme za ruke i stopala.

Svi proizvodi Burt’s Bees prirodni su i sadrže pčelinji vosak, matičnu mliječ, med i brojne biljke kao i voće te su zato u skladu s našim uvjerenjem da sve što dolazi iz prirode djeluje u harmoniji s našim tijelom dajući pritom najbolje rezultate.

Burt’s Bees proizvodi čine vas lijepima i zdravima te omogućuju vašoj prirodnoj ljepoti da dođe do izraza.

U svojoj više od 25 godina dugoj povijesti, američki brand Burt’s Bees postao je sinonim za prirodnu kozmetiku koju svi vole, a od sada je možete kupiti i u Terra Organica Web Shopu :).


Svi proizvodu su 95-100% prirodni, bez parabena, sulfata, ftalata, glikola i petrokemikalija, a sva ambalaža je 100% razgradiva ili se reciklira, a koriste i sve reciklirane materijale. Tvrtka ne testira niti sirovine niti proizvode na životinjama.


NEMAMO U PONUDI VEĆ DUŽE VRIJEME I NEĆEMO VIŠE IMATI :)

U ovoj kategoriji nema proizvoda.