Borovnica, sjemenke (Vaccinium myrtillus) CO2 biljno ulje 10 mL

BT01-10
Ulje iznimno bogato vitaminom E i tokotrienolima.
61,35 kn
(PDV uključen)
+
 • Trošak dostave
 • Načini plaćanja
 • Kupnja u dućanu
Ulje sjemenki borovnice - BLUE TOCOL BILBERRY SEED OIL

Ultračisti BLUE TOCOL izoliran je proizvodnjom iz prekrasnih i živopisnih plavih borovnica (europska borovnica). BLUE TOCOL pruža širok spektar prirodnih izomera tokoferola i tokotrienola, prirodnih oblika vitamin E, koji učinkovito pomažu u zaštiti kože od slobodnih radikala. Ekstrakt je također bogat esencijalnim masnim kiselinama i fitosterolima. Pomno odabrana kombinacija aktivnih sastojaka čini BLUE TOCOL jedinstvenim za anti-aging pripravke, te u zaštiti kože, tijela i kose.Također je izvrstan za nutrikozmetičke pripravke.

Bez zaostataka otapala.

Bez anorganskih soli.

Bez teških metala.

Aseptička ekstrakcijska metoda.


* BOGAT PRIRODNIM TOKOFEROLIMA I TOKOTRIENOLIMA

* BOGAT RAZLIČITIM PRIRODNIM LIPIDIMA

* POMAŽE U ZAŠTITI OD PRIJEVREMENOG STARENJA

* DJELUJE HRANJUJUĆE, REGENERIRA KOŽU

Topljivost: bilj.ulja, sintetski trigliceridi

Fizikalni oblik: tekući ekstrakt

Preporučena koncentracija: 0.5-2.5%
Botanički naziv: Vaccinium myrtillus
Naziv pripravka: BLUE TOCOL Bilberry Seed Oil
Način dobivanja: CO2 ekstrakcija
Proizvođač: Aromtech
Pakira: uvoznik/prodavatelj (Kemig)
Brand:
Kemig
Pakiranje:
10 mL
Primjena:
 • Njega kože nakon sunčanja
 • Ožiljci
 • Preparati za sunčanje
 • Regeneracija kože
 • Strije
Tip kože:
 • bore
 • suha
 • zrela
Status na tržištu:
 • kozmetička sirovina

Nema podataka

Napiši recenziju

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Terra Organica d.o.o. nije odgovorna za njihovu točnost.

Eterična i biljna ulja, hidrolati i gline, osim onih kod kojih je to izričito naglašeno, u RH nisu registrirana kao hrana ili dodatak prehrani  (što ne znači da konkretan proizvod nije u EU registriran kao dodatak prehrani, hrana ili začinski ekstrakt za hranu - ove informacije smo  za većinu proizvoda naveli kao dodatne informacije u rubrici značajke, kao smjernice o kvaliteti proizvoda). Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za što će koristiti konkretan proizvod.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja i hidrolata) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu (kao što uz ulje i brašno ne dolazi recept za baklavu). 

Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ukoliko uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom.

Kod nekih dodataka prehrani razlikuju se upute za uzimanje na hrvatskoj i originalnoj deklaraciji. To je rezultat različitih pravilnika o dodacima prehrani u različitim zemljama. Molimo držite se one doze koju Vam je preporučila stručna osoba.

Za primjenu eteričnih i biljnih ulja, hidrolata, glina, dodataka prehrani i ostalih proizvoda u terapeutske svrhe potražite savjet liječnika / fitoaromaterapeuta.

Recenzije korisnika u rubrici "ISKUSTVA" odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Terra Organica nije odgovorna za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Kupnja u dućanu
Proizvode je moguće kupiti i u našem dućanu u Zagrebu, Antuna Bauera 16, od pon-pet 09:00-20:00 te subotom od 09:00-14:00.
Naručivanje
Osim putem internet trgovine, narudžbe primamo i telefonski na broj 01/5576-044, radnim danom 09:00-16:00. Broj služi isključivo za predaju narudžbi.
Načini plaćanja
Narudžbe predane putem internet trgovine mogu se platiti pouzećem, uplatom na račun ili karticama. Način plaćanja se bira kod završetka kupnje.
Dostava
Izbor između isporuke dostavnom službom ili preuzimanja u našem dućanu vrši se na kraju kupnje. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 300,00 kn.