Pričekajte...

Benzoin (Styrax benzoe) 10 mL - Pranarôm

benzoin
benzoin

Šifra: BE09-10

Cijena: 53,90 kn

(PDV uključen)

Nije raspoloživo!

Dodaj u listu želja

BOTANIČKI NAZIV Styrax benzoin

NAČIN DOBIVANJA destilacija vodenom parom smole

SASTAV vanilin, benzil-benzoat, benzojeva kiselina, cinamična kiselina, koniferil-acetat

DJELOVANJE koristi se za regeneraciju kožnog epitela kod lakših ozljeda (ogrebotine, manje rane, eritemi, opekotine, infekcije); ima antibakterijsko djelovanje.

NAČIN PRIMJENE dermalno, u terapeutskim i kozmetičkim pripravcima, do 2,5%.

NAPOMENE nije za oralnu uporabu.

Benzoin je dobiven ekstrakcijom iz vrste roda Styrax. Pripada grupi ekstrakata i eteričnih ulja poput peru i tolu balzama, koji potiču regeneraciju kože, a istovremeno daju ugodan miris vanilije. Dodaje se u količini od 1-2,5%.

 

 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod također su kupili